Κανένας αθλητής κρέατος δεν καίγεται λίπος - Χάνουν το κατώτερο λίπος της κοιλιάς σε 4 εβδομάδες


Κανένας ανώτερος πολιτισμός δεν θα έρθει σε επικοινωνία με την ανθρωπότητα μαζικά, εάν πρώτα δεν αποκτήσει ήθος η μάζα. Η πολύ ζάχαρη επίσης προκαλεί κατακόρυφη αύξηση της ινσουλίνης. Πλην αυτού, η επαρκής ημερήσια.
Αρκετά πολύ. Τα αρνίσια παϊδάκια είναι ίσως το αγαπημένο μου είδος κρέατος για ψήσιμο στο γκριλ ή σε ψησταριά.

Ομολογουμένως μερικά χρόνια πριν όταν ακόμα στην Ελλάδα δεν μιλούσε κανένας για λιπώδη ιστό και marble στις μοσχαρίσιες μπριζόλες, το τρυφερότερο αυτό σημείο του μοσχαρίσιου κρέατος το. Το τελευταίο γεύμα είναι απαραίτητο να τοποθετείται 2 ½ – 3 ώρες πριν την εκκίνηση. Τα αναψυκτικά είναι γεμάτα ζάχαρη και γλυκαντικές ουσίες. Μου βρήκαν ότι έχω σπλαχνικό λίπος γύρω στα 5 κιλά. Μα δεν είναι φυσικό για τους ανθρώπους να τρώνε κρέας; Όχι!
Όμως προσοχή γιατί το ενδομυϊκό λίπος δεν έχει ακόμη αρχίσει να υγροποιείται, όπως φιλέτο ή κάποια κόντρα χωρίς marbling, οπότε αυτό το ψήσιμο είναι ιδανικό για μοσχαρίσια κομμάτια που δεν είναι λιπαρά αλλά όχι ακόμη για rib eye ή για κομμάτια με πολύ marbling. Έτσι κρέατος, τουλάχιστον το 25- 30% των θερμίδων που περιέχουν οι πρωτεΐνες ψαριών, από τις πρωτεϊνούχες τροφές ασπραδιών αβγών και γαλακτοκομικών « καίγεται» κατά το μεταβολισμό τους. Tο Φεβρουάριο λόγω Αποκρεών παρατηρείται μεγάλη κατανάλωση κρέατος.

Οι επιστήμονες ξέρουν ότι η διατροφή κάθε ζώου ανταποκρίνεται στην δομή της φυσιολογίας του. Κανένας δεν γεννήθηκε αθλητής ή bodybuilder.

Το σπλαχνικό λίπος ( το λίπος που περικλείει τα ζωτικά σου όργανα) είναι μεταβολικά πιο δραστήριο από το υποδόριο λίπος ( το λίπος κάτω από το δέρμα σου) έτσι τείνει να καίγεται πιο γρήγορα. Έτσι τουλάχιστον το 25- 30% των θερμίδων που περιέχουν οι πρωτεΐνες ψαριών, κρέατος, από τις πρωτεϊνούχες τροφές ασπραδιών αβγών και γαλακτοκομικών « καίγεται» κατά το μεταβολισμό τους. Μπορεί να έχουμε από γεννησιμιού ένα σωματότυπο ή μια σωματοδομή ( ψηλά πόδια, ανοιχτές πλάτες κλπ) που να ευνοούν κάποια σπορ και αθλήματα. • Πριν αρχίσετε το ψήσιμο αφαιρέστε τα ορατά λίπη από το κρέας ούτως ώστε να αποφύγετε τις αναζωπυρώσεις της φωτιάς και τις μεγάλες φλόγες και προτιμήστε κομμάτια κρέατος με λιγότερο λίπος και χωρίς πέτσα.

Το περίεργο είναι ότι δεν είμαι χονδρός. Δεν μετρά άμεσα το σωματικό λίπος και δεν είναι συγκεκριμένο φύλο, αλλά σας δίνει μια αρκετά αξιόπιστη εκτίμηση. Aυτόν το μήνα το ψητό κρέας έχει την τιμητική του! Κανένας αθλητής κρέατος δεν καίγεται λίπος.
Κανένας αθλητής κρέατος δεν καίγεται λίπος. Κανένας αθλητής δεν φτάνει στην κορυφή και δεν παραμένει εκεί αν ξεκινάει τη μέρα του με ένα μεγάλο μπολ από δημητριακά βρώμης και ζαχαρωτών. Ακριβώς όπως μία συγκεκριμένη ομάδα φρούτων ή λαχανικών δεν μπορεί να παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, έτσι και κανένας τύπος κρέατος δεν μπορεί να μας δώσει όλες τις. ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ Σε μία τυπική δίαιτα δυτικού τύπου κρέατα όπως το βοδινό το χοιρινό, το αρνίσιο, το μοσχαρίσιο τα πουλερικά και τα ψάρια αποτελούν.
Στην εκκίνηση ο αθλητής δεν πρέπει να πηγαίνει νηστικός. Αυτές είναι οι τροφές που δεν βάζουν ποτέ στο στόμα τους και ήρθε η ώρα να τις μάθετε και εσείς.
Αν τρώτε μόνο φρούτα και πίνετε νερό θα χάσετε βάρος
Πώς να χάσετε λίπος από το πάνω μέρος της πλάτης σας
Καθαρό πράσινο βοηθήματος τελετών κόκκων καφέ
Ζωντανά κοκαλιάρικο δωρεάν δοκιμή garcinia cambogia
Χάνουν βάρος από τον κώλο
Την καλύτερη απώλεια βάρους και το πρόγραμμα οικοδόμησης μυών
Θρεπτικό πράσινο φασόλι καφέ
Έμποροι πράσινου μενού καφέ
Ακραία απώλεια βάρους georgeanna
Πώς να χάσετε χαμηλότερο λίπος στην κοιλιά γρήγορα αρσενικό
Φρούτα flush σχέδιο διατροφής δωρεάν
Φυσική επιδημία αναθεώρηση καυστήρα λίπους