Ποσοστό σωματικού λίπους για αρσενικά bodybuilders - Χάνουν τους λιπώδεις γλουτούς

Γνωρίστε τι ποσοστό λίπους έχετε σε σχέση με το συνολικό σας βάρος εισάγοντας το φύλο, το βάρος και την περιφέρεια μέσης σας. Η απορία μου είναι με βάση τη φώτο μου πόσο ποσοστό λίπους έχω στο σώμα μου. Έχετε απορία σε τι ποσοστό σωματικού λίπους βρίσκεστε; Θέλετε να δείτε πόσο τοις εκατό είναι το λίπος στο.

Ο δείκτης στον οποίο θα πρέπει να επικεντρωθούμε λοιπόν είναι το ποσοστό σωματικού λίπους( bf% ). Αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό λίπους περίπου 9% σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, το οποίο είναι επικίνδυνα κάτω από το ελάχιστα αποδεκτό ποσοστό λίπους για την υγεία της.
Γειά σας guys, είμαι 17 χρόνων και πρόσφατα ( τον Οκτώβριο του ) άρχισα να γυμναζομαι ( γυμναστήριο και μονοζυγα). Επίσης, αν μία γυναίκα προσλαμβάνει αρκετές θερμίδες αλλά το ποσοστό σωματικού της λίπους είναι μικρότερο από 18% θα είναι περισσότερο ευαίσθητη σε ανωμαλίες του κύκλου. Ένα άτομο δύναται να είναι “ πολύ λεπτό. Υπολογίστε το ποσοστό του σωματικού σας λίπους.

Εάν το ποσοστό λίπους είναι πολύ υψηλό και κατ' επέκταση το ποσοστό της μυϊκής μάζας χαμηλό, το άτομο θεωρείται παχύσαρκο και επιβάλλεται η μείωση του σωματικού του βάρους. Το bf% μπορεί να δώσει μια εικόνα για την υγεία και την φυσική κατάσταση του αθλητή. Για να βρεις τις ενεργειακές σου ανάγκες πολλαπλασίασε τον αριθμό που βρήκες στο 1ο βήμα με τον αριθμό που. Ποσοστό σωματικού λίπους για αρσενικά bodybuilders.


Το ποσοστό του σωματικού λίπους είναι ιδανικά ένα μέτρο τόσο του υποδόριου ( ορατό λίπος) όσο και του σπλαχνικού λίπους ( λίπος γύρω από τα όργανά), αλλά ο πιο κοινός και εύκολος τρόπος για τη μέτρηση του ποσοστού του. Οι ουσίες που βοηθούν ή υποτίθεται ότι βοηθούν στη μείωση του σωματικού λίπους είναι οι περισσότερο αμφιλεγόμενες στο χώρο των συμπληρωμάτων.
Αρχική διορθωτικά μέτρα για την απώλεια βάρους στο telugu
Πώς να χάσετε βάρος με ασφαλή και υγιεινό τρόπο
Πράσινο εκχύλισμα καφέ εκχυλίσματα gummies παρενέργειες
10 καλύτερα σνακ νύχτας για απώλεια βάρους
Μπορεί να βοηθήσει το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού με απώλεια βάρους
Πώς να φάνε τα τρόφιμα για να χάσουν το λίπος της κοιλιάς
Πώς να πέσει 60 λίρες σε ένα χρόνο
Νοσοκομειακά είδη διατροφής
Καίγονται λιπαρά αμινοξέα
Χρησιμοποιεί το wii fit να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος
Θέλω να χάσω βάρος γρήγορα μετά την παράδοση