Διασπάσει τα κορεσμένα λιπαρά - Απώλεια βάρους διαιτολόγος του λονδίνου

« Καλά» vs « κακά» λιπαρά: Δείτε αναλυτικά πόσα επιτρέπεται να τρώτε την ημέρα. Σκεφτείτε το βούτυρο ή το ‘ ’ μαρμαρωμένο’ ’ λίπος στη μπριζόλα. Μεγάλη περιεκτικότητα σε κορεσμένα λίπη έχουν τα προϊόντα ζωικών λιπών όπως η κρέμα γάλακτος το βούτυρο, το τυρί τα πλήρη γαλακτοκομικά προϊόντα και τα λιπαρά κρέατα που περιέχουν διαιτητική χοληστερόλη. Η μαργαρίνη παράγεται από τη μερική υδρογόνωση των φυτικών ελαίων, όπως το καλαμποκέλαιο και το σογιέλαιο.

Πολλά από τα αγαπημένα μας τυριά όμως, είναι πλούσια σε « κακά» κορεσμένα λιπαρά τα οποία συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο αθηροσκλήρωσης και καρδιαγγειακών επιπλοκών. Τα κορεσμένα λιπαρά και τα trans μοιράζονται ένα στοιχείο.

Eίναι γνωστό πως εάν τρώτε πολλά κορεσμένα λιπαρά τα οποία τείνουν να φράζουν τις αρτηρίες έχετε πολύ αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων. Τα λιπαρά οξέα ουσιαστικά χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες τα κορεσμένα και τα ακόρεστα τα οποία με τη σειρά τους χωρίζονται στα μονοακόρεστα και στα πολυακόρεστα. Διασπάσει τα κορεσμένα λιπαρά.
Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα που προκύπτουν είναι στερεά. Transfats Λιπαρά οξέα ( Υδρογονωμένα φυτικά έλαια) : φυτικά έλαια που έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία για να είναι σκληρά ( στερεά σε θερμοκρασία δωματίου) με αποτέλεσμα να γίνονται ανθυγιεινά όπως τα κορεσμένα λιπαρά οξέα. Είναι στερεά, σε θερμοκρασία δωματίου. Τα κορεσμένα λιπαρά είναι « κακά» λιπαρά που βρίσκονται σε σχετικά μεγάλες ποσότητες σε πολλά κρέατα γαλακτοκομικά προϊόντα γλυκίσματα και έτοιμα φαγητά. Τα κορεσμένα λιπαρά βρίσκονται πλέον σε πάρα πολλά τρόφιμα, ακόμη και σε κάποια που θεωρούνται υγιεινά. Τα κορεσμένα λιπαρά είναι « κακά» λιπαρά που βρίσκονται σε σχετικά μεγάλες ποσότητες σε πολλά κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το πλήρες γάλα, το τυρί το αγελαδινό βούτυρο και οι διάφορες κρέμες γάλακτος.

Καύση λίπους προπόνηση χωρίς βάρη
3μηνο πρόγραμμα προπόνησης για απώλεια βάρους
Μαρμελάδες απώλειας βάρους χυμού λεμονιού
Βάλσαμο αποτελέσματα απώλειας λίπους
Καλύτερα από τα χάπια δίαιτα χάπια yahoo
Πώς καίτε το κατώτερο λίπος στο στομάχι
Καθαρό garcinia cambogia xt και φυσικό καθαρισμό
Δίαιτα γεύμα σχέδιο στο μετρό μανίλα
Farah μπύρα λεπτό ταιριάζει κουμπί κάτω oxford πουκάμισο
Απώλεια λίπους για δείγμα δείγματος μενού
Μπορείς να χάσεις βάρος στον έλεγχο των γεννήσεων του εμφυτεύματος
Κορυφαίο φάρμακο για απώλεια βάρους